Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου «.. Όσα ζημιώθηκε η Ρόδος, θα τα ξανακερδίσει. Το πλήγμα είναι μεγάλο και οφείλουμε να δράσουμε με λογική και ταχύτητα».

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου  Βασίλης Α. Υψηλάντης, παρευρέθηκε στις εργασίες του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε, με  θέμα  προ ημερήσιας διάταξης, τις συνέπειες της φωτιάς στη Ρόδου. Στην τοποθέτησή του ο βουλευτής αναφέρθηκε στον εκλιπόντα εθελοντή Γιώργο Χατζηνικόλα, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και τόνισε τον σπουδαίο ρόλο των εθελοντών που αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο αυτού του τόπου.  Επεσήμανε ότι πρέπει άμεσα να τεθούν τα μέτρα επούλωσης των συνεπειών από την φωτιά (φορολογικών, ασφαλιστικών, αναπτυξιακών, αποζημιωτικών), να επιμείνουμε στα ζητήματα πρόληψης και πολιτικής προστασίας  δεδομένου ότι  ακόμα διανύουμε ένα πολύ θερμό καλοκαίρι και να ασχοληθούμε με την βελτίωση των ρυθμίσεων που αφορούν την πολιτική προστασία, άμεσα να υλοποιηθούν έργα καθαρισμού των καμμένων κατοικημένων περιοχών και να ξεκινήσουν τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα.

Μέριμνα μας επίσης πρέπει να είναι να μην χαθεί περαιτέρω η τουριστική περίοδος με κατάλληλες συνεννοήσεις και προβολή.

Τέλος μεταξύ άλλων ο Βασίλης Α. Υψηλάντης τόνισε ότι για όσα ζημιώθηκε η Ρόδος θα τα ξανακερδίσει και ότι παρά το γεγονός ότι το πλήγμα είναι μεγάλο εμείς πρέπει να δράσουμε με γνώση, λογική και ταχύτητα.

Close