ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΥΜΝΟΣ-NEWS, ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΥΜΝΟΣ-NEWS, ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Ο π. Βουλευτής Δωδ/νήσου, Βασίλης Α. Υψηλάντης το διήμερο 6 και 7 Οκτωβρίου βρέθηκε στην Κάλυμνο, με την οποία διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις, αφού είναι και ο τόπος καταγωγής του και σε σύντομες δηλώσεις του στην κάμερα του kalymnos-news.gr και στη δημοσιογράφο Μπέττυ Μαίλλη εστίασε σε δύο σημαντικά θέματα.

Στο συγκοινωνιακό πρόβλημα της Καλύμνου που αντί να βελτιωθεί έχει επιδεινωθεί  και σε κάποιες πρόχειρες κινήσεις που έχουν σημειωθεί στο θέμα της νεοϊδρυθείσας ΑΕΝ Καλύμνου.

Για το θέμα της συγκοινωνίας είπε, ότι η Κάλυμνος βιώνει πρόβλημα συγκοινωνιακό και δεν είναι δυνατό το νησί να έχει μόνο 4 ακτοπλοϊκά  δρομολόγια, ενώ παράλληλα να έχουν μειωθεί κατά πολύ και τα αεροπορικά δρομολόγια.  Οι υπεύθυνοι που σχεδιάζουν όπως είπε θα πρέπει να στηρίξουν τη συγκοινωνία της Καλύμνου.

Για την ΑΕΝ Καλύμνου, ο Βασίλης Υψηλάντης επισήμανε κάποιες ανησυχίες του για την προχειρότητα που στήνονται ορισμένα πράγματα και όχι βέβαια για την επιλογή να γίνει η Ακαδημία στην Κάλυμνο που ήταν πάγιο αίτημα. Και όπως είπε, θα πρέπει η Σχολή αυτή να είναι ένας χώρος παιδείας και πόλος ανάπτυξης .

Τέλος μιλώντας για τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα πάει πολύ καλά στα Δωδεκάνησα και τα ποσοστά της θα ανέβουν κατά πολύ.

Δείτε τα όσα είπε ο Βασίλης Υψηλάντης στο ρεπορτάζ  που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Close