Στη Σύμη και Ρόδο περιόδευσε ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

Στη Σύμη και Ρόδο περιόδευσε ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

Στη Σύμη και Ρόδο περιόδευσε ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

Στη Σύμη και Ρόδο περιόδευσε ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντης, κατά το εορταστικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, περιόδευσε στην Ρόδο και Σύμη.

Την  Τρίτη (6.6) συνέχισε  τις επισκέψεις του στη Ρόδο ενώ το απόγευμα αναχώρησε για  Κάσο και Κάρπαθο.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή (3.6) επισκέφθηκε τις δημοτικές κοινότητες Πυλώνα, Βάτι, ‘Ιστριο, Προφύλια, Απολακκιά, Μονόλιθο, Σιάννα, Άγιο Ισίδωρο καθώς επίσης και την Ιερά Μονή Αρταμίτη, Το  Σάββατο ( 3.6.2023 )  χαιρέτησε 1ο Διεθνές Φέστιβάλ Aerower στο Ενυδρείο της Ρόδου και συνεχάρη τους διοργανωτές Σταύρο και Μαρία Σαρρή.

Την επομένη της Πεντηκοστής παρέστη  στην τρισαρχιερατική συλλειτουργία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ρόδο, ενώ το απόγευμα μετέβη στην δημοτική κοινότητα της Ψίνθου για τον πανηγυρικό εσπερινό και την λιτάνευση της ιερής εικόνας. Το απόγευμα επίσης της ίδιας ημέρας παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κάσου στην Ρόδο όπου απηύθυνε χαιρετισμό και στην συναυλία της ορχήστρας των Κυκλάδων υπό την διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού, της χορωδίας Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και της Παιδικής Χορωδίας Amabile  στο Παλάτι των Ιπποτών.

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος μετέβη στη Σύμη, όπου εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, συναντήθηκε και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του νησιού, προτρέποντας τους να ψηφίσουν και στις 25 Ιουνίου Νέα Δημοκρατία για την αυτοδύναμη Ελλάδα και προσκύνησε στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη.

Πριν την αναχώρηση του για Κάσο και Κάρπαθο, το πρωί της Τρίτης (6.6) συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους των δημοτικών κοινοτήτων Κρεμαστής και Παστίδας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ρόδου της ΝΔ  ιατρό Αντώνη Αρφαρά.

Close