Πρόσληψη τριών επικουρικών γιατρών για τις ανάγκες του γενικού νοσοκομείου Ρόδου

Πρόσληψη τριών επικουρικών γιατρών για τις ανάγκες του γενικού νοσοκομείου Ρόδου

Πρόσληψη τριών επικουρικών γιατρών για τις ανάγκες του γενικού νοσοκομείου Ρόδου

Με ενέργειες του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλη Α. Υψηλάντη υπογράφηκε η πρόσληψη τριών επικουρικών γιατρών για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης και ενημερώθηκε από τον Διοικητή του κ. Γρηγόριο Ρουμάνη για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ρόδου, τις ανάγκες για κάλυψη συγκεκριμένων ειδικοτήτων ιατρών και την πορεία της πανδημίας στη Ρόδο.

Ο Βουλευτής Β. Υψηλάντης, μετά από σχετική του παρέμβαση, έλαβε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, τη διαβεβαίωση ότι προσλαμβάνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου οι αιτηθέντες τρείς επικουρικοί γιατροί και συγκεκριμένα Παιδίατρος, Οφθαλμίατρος και Βιοπαθολόγος ενώ κινούνται διαδικασίες και για την κάλυψη όλων των άλλων αναγκών.

Σχετικά με την πανδημία κατέστη σαφές ότι την περίοδο αυτή υπάρχει πίεση στη Ρόδο και ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο μας συνεχίζουν το μεγάλο τους αγώνα για να ανταπεξέλθει το νοσοκομείο μας στις ανάγκες που δημιουργούνται.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε ότι δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες του για τη βελτίωση των συνθηκών στο χώρο της υγείας στη Ρόδο και τα νησιά μας και εξέφρασε την ευχή οι εμβολιασμοί στην περιοχή μας να εντατικοποιηθούν για την ατομική μας προστασία και αυτή της δημόσιας υγείας.

Close