Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης σε Κάρπαθο και Κάσο για το Ολοκαύτωμα

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης σε Κάρπαθο και Κάσο για το Ολοκαύτωμα

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης σε Κάρπαθο και Κάσο για το Ολοκαύτωμα

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε τη διήμερη επίσκεψή του σε Κάρπαθο και Κάσο (6&7 Ιουνίου 2018).
Ο κ. Υψηλάντης στην Κάρπαθο επισκέφθηκε το Επαρχείο και το Δήμο όπου συνομίλησε με υπαλλήλους για τα προβλήματα των υπηρεσιών, το Ιατρικό Κέντρο Καρπάθου, το νέο υπό κατασκευή Ιατρικό Κέντρο το υπό κατασκευή φράγμα ενώ είχε σύσκεψη με εκπροσώπους της ΔΗ.Μ.ΤΟ Καρπάθου της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, επισκέφθηκε και συνομίλησε με κατοίκους του τοπικού διαμερίσματος Αρκάσας.

Στην Κάσο συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του Ολοκαυτώματος. Χθες βράδυ (6 Ιουνίου) παρέστη στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ενώ σήμερα παρευρέθηκε στην επίσημη δοξολογία, την παρέλαση, ενώ κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Υψηλάντης με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων τόνισε τη συγκίνησή του και επεσήμανε: «Είναι ανάγκη να δώσει το κράτος, τα μέσα εκείνα που οφείλει στους νησιώτες, για να παραμείνουν στους ιερούς αυτούς βράχους της πατρίδας μας. Όπλα φορολογικά και αναπτυξιακά, σωστή υγειονόμικη περίθαλψη και παιδεία, ικανοποιητική συγκοινωνία».

 

Close