Επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη στο Νοσοκομείο Ρόδου

Επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη στο Νοσοκομείο Ρόδου

Επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη στο Νοσοκομείο Ρόδου

Επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη στο Νοσοκομείο Ρόδου. Διατηρούνται οι παρατασιακοί ειδικευόμενοι ιατροί και εξοπλίζονται με σημαντικά μηχανήματα Νοσοκομεία της Δωδεκανήσου

Το αίτημα για  παραμονή  των παρατασιακών ειδικευόμενων ιατρών στα νοσοκομεία του νομού μας, έθεσε στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης. Η Αναπληρώτρια Υπουργός, διαβεβαίωσε τον βουλευτή Δωδεκανήσου ότι η συγκεκριμένη κατηγορία ιατρών θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα νοσοκομεία της χώρας.

Εξάλλου συνάντηση είχε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Σταύρο Τσαντή,  στα πλαίσια της τακτικής επικοινωνίας του με τους διοικητές των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας του νομού, για ενημέρωση του  σχετικά με τη  λειτουργία του νοσοκομείου της Ρόδου.

Σημαντική επίσης, δήλωσε ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ότι είναι η υπογραφή της απόφασης για την προμήθεια απεικονιστικών μηχανημάτων και λοιπού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα νοσοκομεία Ρόδου και Καλύμνου. Η προμήθεια γίνεται μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014 - 2020 με χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους μέσω ΠΔΕ. Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης επεσήμανε ότι το νοσοκομείο της Ρόδου ιδιαίτερα ενισχύεται, κατά τρόπο αποτελεσματικό, με εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα για την αντιμετώπιση σοβαρών ουρολογικών εφαρμογών (λιθοτριψία) και συστημάτων εξάχνωσης του προστάτη.

Επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη στο Νοσοκομείο Ρόδου

Close