Ικανοποίηση από την ευόδωση της προσπάθειας για την τοποθέτηση πέντε νέων γιατρών στο Θεραπευτήριο Λέρου

Ικανοποίηση από την ευόδωση της προσπάθειας για την τοποθέτηση πέντε νέων γιατρών στο Θεραπευτήριο Λέρου

Κατά την παραμονή του στο νησί του Ιπποκράτη, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, ενώ επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την 80 ΑΔΤΕ και συζήτησε με τον Διοικητή - Ταξίαρχο Βασίλειο Μπαλντούμη για θέματα που απαχολούν τον κλάδο και για προώθηση πρωτοβουλιών (ιδιαίτερα στο χώρο της υγείας) που θα έχουν θετική επενέργεια κυρίως στα μικρά νησιά Βόρεια της Δωδεκανήσου.

Ο βουλευτής επισκέφθηκε επίσης το Νοσοκομείο Κω και συνομίλησε με εργαζομένους και είχε,συνάντηση, στα γραφεία της Ν.Δ, με στελέχη των δημοτικών επιτροπών της Ν.Δ, τα οποία του έθεσαν θέματα τοπικού και κομματικού ενιαφέροντος.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Κω ο κ. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ολοκλήρωσα την επίσκεψή μου στην Κω, κατά την οποία, είχα την ευκαιρία, να αφουγκραστώ τις σκέψεις και τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που τους απασχολούν. Άλλα έχουν βρει τη λύσή τους και για άλλα συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, δεν αποστερεί της δυνατότητας, να προσπαθούμε και να δίνουμε λύσεις σε εξειδικευμένα προβλήματα της καθημερινότητας που απαχολούν τα νησιά μας.»

Τέλος με την ευκαιρία της παρουσίας του στα βόρεια Δωδεκάνησα, ο βουλευτής κ. Β.Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την ευόδωση των ενεργειών και ολοκλήρωσης του διορισμού πέντε (5) ειδικευμένων γιατρών στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και συγκεκριμένα: Παθολόγου, Χειρουργού, Ορθοπεδικού, Ψυχιάτρου, Βιοπαθολόγου.

Close