Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Βασίλης Υψηλάντης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο Βασίλης Υψηλάντης, το διάστημα 18-22 Αυγούστου, επισκέφθηκε πολλά νησιά των Δωδεκανήσων. Αρχικά βρέθηκε στην Κάλυμνο και την Πάτμο, ενώ το ταξίδι του συνεχίστηκε στους Αρκιούς, τους Λειψούς, το Μαράθι, το Αγαθονήσι, τη Λέρο και την Κω.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού συναντήθηκε και συζήτησε με πολλούς φίλους. Πιο συγκεκριμένα, την 21η Αυγούστου στη Λέρο, συναντήθηκε με την Δημοτική Τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας του νησιού και είχε συζήτηση με τον πρόεδρό της, κ. Τάσο Τσαχουριανίδη. Την ίδια μέρα επισκέφθηκε πρότυπες παραγωγικές μονάδες κρασιού και τυριού στους Λειψούς και την Κω.

Στην Κω, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον κ. Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ και την οικογένειά του για τα εξαιρετικά κρασιά που παράγουν αξιοποιώντας την Κωακή Γη. Την τελευταία μέρα του ταξιδιού του, ο Βασίλης Υψηλάντης συνάντησε τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Close