Ο Βασίλης Υψηλάντης στα εγκαίνια της 48ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας

Ο Βασίλης Υψηλάντης στα εγκαίνια της 48ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης παρέστη χθες στα εγκαίνια της 48ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας. Στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη ίδρυσης μόνιμου εκθετηρίου τοπικών προϊόντων, σαν μια παράλληλη διαρκή δραστηριότητα της έκθεσης που θα προβάλει και θα προωθεί τα τοπικά προϊόντα στους ξένους επισκέπτες και στη διεθνή αγορά. Για την πρότασή του αυτή θα αναλάβει και σχετική πρωτοβουλία προώθησής της, σε συνεννόηση με τη Διοίκηση της Έκθεσης και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Επιμελητηρίου.

Εξάλλου επεσήμανε ότι λιγοστοί είναι οι θεσμοί που διαρκούν στη χώρα μας τόσα χρόνια και τούτο οφείλεται στη θέληση των κατοίκων κυρίως της Κρεμαστής και της Ρόδου γενικότερα.

Η σημαντική συμμετοχή των εκθετών καταδεικνύει ότι παρά τη μεγάλη οικονομική κρίση, οι έλληνες βιοτέχνες και παραγωγοί δείχνουν θέληση και δύναμη που ενδυναμώνει την πεποίθηση ότι σύντομα όλα θ´ αλλάξουν στο καλύτερο.

Τέλος στις παρεμβάσεις που έγιναν σχετικά με την υλοποίηση αυτονόητων και διαχρονικώς ζητουμένων παρεμβάσεων υποδομής στον τόπο μας, μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.λ.π, είπε χαρακτηριστικά να αφήσουμε τα λόγια και να μπούμε στις πράξεις.

Close