ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ενημέρωση του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, οικονομικού επιμελητηρίου και δικηγορικού συλλόγου για τις ενέργειες του βουλευτή Δωδεκανήσου, Βασίλη Α. Υψηλάντη, για τα προβλήματα εκκαθάρισης της τράπεζας Δωδεκανήσου-καθορισμός διεκδικητικού πλαισίου, έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου είχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Α. Υψηλάντης, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Ιωάννη Πάππου , τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, κ. Κωνσταντίνο Ζωγραφίδη, και τον Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, κ. Σάββα Λυριστή, που εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του ΔΣΡ λόγω της απουσίας του στην Αθήνα και με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της ΝΔ, κ. Παύλου Μπακίρη και του μέλους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Άγγελου Κλαθιανάκη .

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωσή τους, από τον ίδιο βουλευτή Δωδεκανήσου, για τις ενέργειες, που έχει προβεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που προκύπτουν από την εκκαθάριση της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου. Συμφωνήθηκε η άμεση υποβολή κοινών προτάσεων από τους επιστημονικούς φορείς και ο καθορισμός διεκδικητικού πλαισίου.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε ικανοποιημένος για τη διάθεση συνεργασίας με τους φορείς και  την περαιτέρω θετική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Επίσης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Υψηλάντης, είχε ενδιαφέρουσες συναντήσεις σε Αθήνα και Ρόδο .

Κοντά στους εμπόρους τουριστικών ειδών της περιοχής μας στην έκθεση «Παρουσίες 2020», που γίνεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Με την επιστροφή του στη Ρόδο παρέστη στη δεξίωση, που δόθηκε προς τιμή του Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά, Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού από το Διοικητή της 95 Α.Δ.Τ.Ε., Υποστράτηγου Νικόλαου Φλάρη.

Τέλος ο Βουλευτής Δωδεκανήσου παρέστη στις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου, που διοργανώνει η σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Τεχνολογίες αιχμής στην Αρχαία Ελλάδα: Εργαστήρια Ειδών Πολυτελείας».

Close