Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης πρωτοστατεί στην επίλυση των προβλημάτων της Κω και Νισύρου

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης πρωτοστατεί στην επίλυση των προβλημάτων της Κω και Νισύρου

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης πρωτοστατεί στην επίλυση των προβλημάτων της Κω και Νισύρου

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε την Κω και τη Νίσυρο όπου ασχολήθηκε με προβλήματα που απασχολούν τα νησιά αυτά. 

Στην Κω συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Βακούφ Κω με την ευκαιρία του Ραμαζανιού σε εστιατόριο στο Πλατάνι, ενώ με την ευκαιρία της έναρξης της τουριστικής περιόδου είχε συνεργασία με την  Ένωση Ραδιοταξί Κω και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Κίννα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς επίσης με  την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Κωνσταντίνα Σβύνου και τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και με τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Κω κ. Κωνσταντίνο Κουρούνη, με τους οποίους έγινε διεξοδική προσέγγιση των προβλημάτων και των πιθανών λύσεων σ’αυτά. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου παρευρέθηκε επίσης στο Kos Youth Festival 2022 «Το μέλλον βρίσκεται στην Κω» όπου συνομίλησε και συνεχάρη τους δημιουργούς του για την εξαιρετική πρωτοβουλία για τα παιδιά του τόπου μας αλλά και άλλων περιοχών της χώρας ευχήθηκε δε σύντομα το φεστιβάλ να πάρει διεθνείς διαστάσεις.

Στη Νίσυρο συζήτησε με τον Δήμαρχο Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο για την πορεία των έργων που από κοινού διεκδίκησαν για το νησί και για τα εκκρεμή θέματα, ενώ παρευρέθηκε στην μεταφορά της ιερής εικόνας της Παναγιάς Σπηλιανής, στα χωριά και την πρωτεύουσα του νησιού και στην διαδικασία της ευχής. Ο δήμαρχος Νισύρου εξέφρασε στον Βασίλη Α. Υψηλάντη την ευγνωμοσύνη του για την έμπρακτη  βοήθεια του Βουλευτή Δωδεκανήσου για την προώθηση ιδιαίτερα των μεγάλων έργων στο νησί. 

Close